ត្រីទន្លេស្ទឹងត្រែងបានថ្លៃខ្ពស់ ជាងត្រីភាគកណ្តាប្រទេស និងមានរស់ជាតិឆ្ងាញ់ពិសេស
ខេត្តស្ទឹងត្រែងៈ
ដោយ៖ ហុង ចំណាប់
ត្រីនៅខេត្តស្ទឹងត្រែង គឺមានតម្លៃខ្ពស់ជាងត្រីភាគកណ្តាលប្រទេស ដោយមិនសំដៅទៅដល់ រដូវបិទឡូតិ៍នេសាប ឬរដូវបើកឡូតិ៍នេសាទនោះទេ។ ហើយត្រីដែលល្បីជាង ក្នុងខេត្តនេះ គឺត្រីប៉ាសេអ៊ី ដែលអ្នកទទួលទាន ច្រើនទទួលស្គាល់ថា ជាត្រីមានរស់ជាតិឆ្ងាញ់ ជាងបង្កង និងមានតម្លៃខ្ពស់ដដែល។
លោក រ៉ានី ជាម្ចាស់ស្តង់ ទិញចូល និងលក់ចេញនៃត្រីប៉ាសេអ៊ី ក្នុងផ្សារស្ទឹងត្រែង បានឲ្យដឹងថា បច្ចុប្បន្ននេះ ត្រីទន្លេស្ទឹងត្រែងមាន ត្រីព្រួល ត្រីកេស ត្រីក្អែក ត្រីពោល ត្រីប៉ាសេអ៊ី ត្រីប៉ារ៉ា ដោយមានតម្លៃខ្ពស់ ក្នុងនោះត្រីក្អែក ១គីឡូ ២៥០០០រៀល ត្រីពោល ៣០០០០រៀល ទៅ ៤០០០០រៀល ដោយឡែកត្រីប៉ាសេអ៊ីនេះ ចាប់ពីទម្ងន់ក្រោមមួយគីឡូថ្លៃជាង ១០ម៉ឺនរៀល ក្នុងមួយ គីឡូ។
លោក រ៉ានី បានបន្តទៀតថា មកដល់ខែនេះ ជិតដល់រដូវបិទនេសាទ ហើយត្រីក៏មិនសូវសំបូរ ហើយដល់រដូវបើកឡូតិ៍នេសាទ ទើបសំបូរត្រីវិញ បើនិយាយពីតម្លៃត្រីទន្លេស្ទឹងត្រែង នៅតែមានតម្លៃខ្ពស់ដដែល ក្នុងស្តង់ត្រីរបស់លោក គឺមានលក់ត្រីស្រស់ៗ អាចឲ្យអថិតិជន ជិត ឬឆ្ងាយ ធ្វើការកម្មង់បានតាមសេចក្តីត្រូវការ ជានិច្ច៕
ដោយ៖ ហុង ចំណាប់
លោក រ៉ានី ជាម្ចាស់ស្តង់ ទិញចូល និងលក់ចេញនៃត្រីប៉ាសេអ៊ី ក្នុងផ្សារស្ទឹងត្រែង បានឲ្យដឹងថា បច្ចុប្បន្ននេះ ត្រីទន្លេស្ទឹងត្រែងមាន ត្រីព្រួល ត្រីកេស ត្រីក្អែក ត្រីពោល ត្រីប៉ាសេអ៊ី ត្រីប៉ារ៉ា ដោយមានតម្លៃខ្ពស់ ក្នុងនោះត្រីក្អែក ១គីឡូ ២៥០០០រៀល ត្រីពោល ៣០០០០រៀល ទៅ ៤០០០០រៀល ដោយឡែកត្រីប៉ាសេអ៊ីនេះ ចាប់ពីទម្ងន់ក្រោមមួយគីឡូថ្លៃជាង ១០ម៉ឺនរៀល ក្នុងមួយ គីឡូ។
Post a Comment