Header Ads

ពោត

 ដោយ៖ ស៊ីដាណារៀប


ក ប្រយោជន៍

១ ផ្តល់ថាមពលសមល្មម ព្រោះវាមានកាបូអ៊ីដ្រាត មានកកសរសៃអាហារខ្ពស់ បរិភោគហើយឆ្អែតបាន យូរ។
២ ធ្វើឲ្យមានភាពងាយស្រួលក្នុងការបន្ទោបង់ កាតរ់បន្ថយការកើតជម្ងឺមហារីកពោះវៀន ឈឺពោះ ឬសដូង បាតរ៉ាំរ៉ៃ ព្រោះមានកាដសរសៃអាហារ។
៣ ការពារជម្ងឺលើសឈាម និងថែរក្សាតុល្យភាពរបស់អំបិលសូស្យូម ក្នុងរាងកាយឲ្យស្ថិតនៅក្នុងបរិមាណ ធម្មតា ព្រោះមានប៉ូតាស្យូមខ្ពស់។

ខ សារធាតុដែលទទួលទានបាន

វីតាមីន C ប៉ូតាស្យូម កាបូអ៊ីដ្រាត កាកសរសៃងាហារ៕

ដកស្រង់ចេញពីសៀវភៅ អាហារកម្ចាត់ រ៉ាឌីកាល់សេរី AXIDANT មេក្លោងបង្កជម្ងឺ ធ្វើឲ្យសព៌ាង្គកាយឆាប់ទ្រុឌទ្រោម នៅមានបន្ត។

No comments

Powered by Blogger.