បរិភោគបន្លែ ផ្លែឈើចម្រុះពណ៌ផ្សេងៗ ជួយបង្កើនប្រសិទ្ធិភាព ក្នុងការកម្ចាត់រ៉ាឌីកាល់សេរី
ភ្នំពេញៈ
ដោយ៖ សេង ស៊ីដារ៉ូ
ការពិតណាស់
ការបរិភោគបន្លែផ្លែឈើផ្សេងៗឲ្យបានច្រើនតែងតែទទួលបានសារធាតុចិញ្ចឹមច្រើនមុខ
ធ្វើឲ្យ
យើងមិនខ្វះសារធាតុអាហារ មានសុខភាពម៉ាំមួន។ តែប្រសិនបើយើងមិនចេះជ្រើសរើស
បន្លែផ្លែឈើឲ្យប៉ិន ប្រសប់ ដោយបរិភោគឲ្យបានច្រើនពណ៌ ហើយដឹងថាពណ៌អ្វី
វាមានប្រយោជន៍ទៅលើអ្វីនោះ គឺកាន់តែល្អប្រសើរ។
យើងនឹងសិក្សាអំពីករណីនេះ
ជាបន្តខាងក្រោម៖
បន្លែ និងផ្លែឈើពណ៌ស មានប្រយោជន៍ដូចជាគឺ
១
ធ្វើឲ្យបេះដូងធ្វើការជាប្រក្រតី។
២ ជួយទប់ទល់នឹងការដុះសាច់ខុសប្រក្រតី។
៣
ជួយរក្សាកូលេស្តេរ៉ុលប្រភេទ ល្អ មានប្រយោជន៍ដល់រាងកាយ ឲ្យស្ថិតក្នុងកម្រិតធម្មតា។
បន្លែ និងផ្លែឈើ
មានប្រយោជន៍ច្រើន នៅក្នុងគឺ
ស្ពៃក្តោប ឆៃថាវ ផ្សិត
ត្រសក់ ត្រសក់ទ្រើង ឃ្លោក ត្រឡាច ក្រូចថ្លុង ត្របែក ក្រអៅឈូក ខ្ទឹម ប៉ិគក់
ខ្ទឹមបា
រាំង សណ្តែកបណ្តុះ …។
ដកស្រង់ចេញពីសៀវភៅ
អាហារកម្ចាត់ រ៉ាឌីកាល់សេរី AXIDANT មេក្លោងបង្កជម្ងឺ
ធ្វើឲ្យសព៌ាង្គកាយឆាប់ទ្រុឌទ្រោម។
Post a Comment