Header Ads

ចេក

 ដោយ៖ ស៊ីដាណារៀប

ក ប្រយោជន៍


១ ល្អដល់ប្រព័ន្ធរំលាយអាហារ និងប្រព័ន្ធបញ្ចេញចោល ព្រោះមានកាកសរសៃដែលទន់ល្មើយ។ ស័ក្តិសម នឹងក្មេងៗ និងមនុស្សចាស់ ដែលមានអាយុច្រើន ដែលមានបញ្ហាប្រព័ន្ធរំលាយអាហារ។ ប្រព័ន្ធបញ្ចេញចោល និងធ្មេញមានភាពមិនរឹងម៉ាំ ជាដើម។
២ ផ្តល់ថាមពលសមល្មម ព្រោះមានកាបូអ៊ីដ្រាត។ អាចបរិភោគបាន គ្រប់គ្រងទម្ងន់បានល្អ ជំនួសអាហារដូចជា បាយ នំបុ័ង និងគុយទាវ។
៣ ការពារជម្ងឺខ្វះឈាម ព្រោះវាមាន ហ្វូលិក ខ្ពស់។
៤ ការពារជម្ងឺលើសឈាម ថែមទាំងជួយរក្សាតុល្យភាពរបស់អំបិល ក្នុងរាងកាយ ព្រោះមានប៉ូតាស្យូមខ្ពស់។


ខ សារធាតុដែលទទួលទានបាន

វីតាមីន A វីតាមីន B6 ¬ វីតាមីន C កាបូអ៊ីដ្រាត អាស៊ីតហ្វូលិក កាកសរសៃអាហារ ប៉ូតាស្យូម៕



ដកស្រង់ចេញពីសៀវភៅ អាហារកម្ចាត់ រ៉ាឌីកាល់សេរី AXIDANT មេក្លោងបង្កជម្ងឺ ធ្វើឲ្យសព៌ាង្គកាយឆាប់ទ្រុឌទ្រោម នៅមានបន្ត។

No comments

Powered by Blogger.