Header Ads

ត្របែក


ដោយ៖ សេង ស៊ីដារ៉ូ


ប្រយោជន៍ ពីផ្លែត្របែក


១ ស័ក្ក័សមសម្រាប់បរិភោគ​ នៅពេលគ្រប់គ្រងទម្ងន់​ព្រោះវាមានកាកសរសៃច្រើន មានស្កតិច ទទួលទាន ហើយឆ្អែតបានយូរ។

២ ជួយបង្កើនប្រព័ន្ធការពារជម្ងឺ ព្រោះមានវីតាមីន C ខ្ពស់។

៣ បំប៉នឆ្អឹង និងធ្មេញ ព្រោះមានកាល់ស្យូមខ្ពស់។

សារធាតុដែលទទួលបានពីផ្លែត្របែក

វីតាមីន C កាកសរសៃ និងកាល់ស្យូម។

ដកស្រង់ចេញពីសៀវភៅ អាហារកម្ចាត់ រ៉ាឌីកាល់សេរី AXIDANT មេក្លោងបង្កជម្ងឺ ធ្វើឲ្យសព៌ាង្គកាយឆាប់ទ្រុឌទ្រោម នៅមានបន្ត។

No comments

Powered by Blogger.