ត្របែក
ដោយ៖ សេង ស៊ីដារ៉ូ
![]() |
១ ស័ក្ក័សមសម្រាប់បរិភោគ នៅពេលគ្រប់គ្រងទម្ងន់ព្រោះវាមានកាកសរសៃច្រើន មានស្កតិច ទទួលទាន ហើយឆ្អែតបានយូរ។
២ ជួយបង្កើនប្រព័ន្ធការពារជម្ងឺ ព្រោះមានវីតាមីន C ខ្ពស់។
៣ បំប៉នឆ្អឹង និងធ្មេញ ព្រោះមានកាល់ស្យូមខ្ពស់។
សារធាតុដែលទទួលបានពីផ្លែត្របែក
វីតាមីន C កាកសរសៃ និងកាល់ស្យូម។
ដកស្រង់ចេញពីសៀវភៅ អាហារកម្ចាត់ រ៉ាឌីកាល់សេរី AXIDANT មេក្លោងបង្កជម្ងឺ ធ្វើឲ្យសព៌ាង្គកាយឆាប់ទ្រុឌទ្រោម នៅមានបន្ត។

Post a Comment