បន្លែ ផ្លែឈើពណ៌បៃតង
ភ្នំពេញៈ
ដោយ៖ សេង ស៊ីដារ៉ូ
ប្រយោជន៍ពី បន្លែ
ផ្លៃឈើពណ៌បៃតង
១ បង្កើនសុខភាពធ្មេញ
និងធ្វើឲ្យឆ្អឹងរឹងម៉ាំ។
២ ជួយបំប៉នខ្សែភ្នែក
ឲ្យម៉ាំមួន។
៣ ជួយទប់ទល់ការដុះសាច់
ជួយការពារជម្ងឺមហារីក។
មានច្រើននៅក្នុង បន្លែ
ផ្លែឈើ
ស្តៃក្តោបក្រហម
សណ្តែកជ្រុង សណ្តែកបារាំង ខាត់ណា ផ្ទី ដើមខ្ទឹម កំប្លោក ស្ពៃក្តោប កញ្ឆែត ជីរ
ប្រកខូលី
ផ្លែទំពាំងបារាំង ឃិនឆាយ កុយឆាយ ដើមខ្ទឹមស អាវ៉ូខាដូ គីវី ម្រះ ជីរអង្កាម
ម្រះព្រៅ ត្រប់គ្រប់ប្រភេទផ្សេង ៗ ស្លឹកត្រចៀកក្រាញ់ ស្អំ ស្តៅ កន្តុំថេត
ស្លឹកបាស់ ម្អម ស្លឹកជំភ្លូ។ល។
ដកស្រង់ចេញពីសៀវភៅ
អាហារកម្ចាត់ រ៉ាឌីកាល់សេរី AXIDANT មេក្លោងបង្កជម្ងឺ
ធ្វើឲ្យសព៌ាង្គកាយឆាប់ទ្រុឌទ្រោម។
Post a Comment