បន្លែ ផ្លែឈើពណ៌ក្រហម
ភ្នំពេញៈ
ដោយ៖ សេង ស៊ីដារ៉ូ
១ ធ្វើឲ្យការចងចាំល្អប្រសើរឡើង ជួយការពារជម្ងឺមហារីក។
២ ការពារចម្ងឺបេះដូង
ជម្ងឺស្ទះសរសៃឈាម ក្នុងខួរក្បាល។
៣
ធ្វើឲ្យផ្លូវបង្ហូរនោម ធ្វើការធម្មតា។
មានច្រើន នៅក្នុងបន្លែ
ផ្លែឈើ
ស្ពៃក្តោបក្រហម
សណ្តែកជ្រុង សណ្តែកបារាំង ខាត់ណា ផ្ទី ដើមខ្ទឹម កំប្លោក ស្ពៃក្តោប កញ្ឆែត ជីរ
ប្រកខូលី
ផ្លែទំពាំងបារាំង ឃិនឆាយ កុយឆាយ ដើមខ្ទឹមស អាវ៉ូខាដូ គីវី ម្រះ ជីរអង្កាម
ម្រះព្រៅ ត្រប់ប្រភេទផ្សេងៗ ស្លឹក
ត្រចៀកក្រាញ់ ស្អំ ស្តៅ កន្ថុំថេត ស្លឹកបាស់ ម្អម
ស្លឹកជំភ្លូ…។
ដកស្រង់ចេញពីសៀវភៅ
អាហារកម្ចាត់ រ៉ាឌីកាល់សេរី AXIDANT មេក្លោងបង្កជម្ងឺ
ធ្វើឲ្យសព៌ាង្គកាយឆាប់ទ្រុឌទ្រោម។
Post a Comment