បន្លែ ផ្លែឈើពណ៍លឿង និងពណ៍ទឹកក្រូច
ដោយ៖ សេង ស៊ីដារ៉ូ
ប្រយោជន៍ ពីបន្លែ
ផ្លែឈើពណ៍លឿង និងពណ៍ទឹកក្រូចៈ
១ ធ្វើឲ្យបេះដូង
មានសុខភាពល្អម៉ាំមួន។
២ ជួយបំប៉នស្បែក
ឲ្យស្រស់ស្អាត និងរឹងប៉ឹង។
៣ ការពារជម្ងឺមហារីក។
៤ ជួយបំប៉នភ្នែក
និងជួយឲ្យភ្នែកមើលឃើញច្បាស់ មិនកើតមានជម្ងឺដែលទាក់ទងនឹងភ្នែក។
៥
ធ្វើឲ្យប្រព័ន្ធការពារល្អប្រសើរឡើង មិនធ្វើឲ្យកើតជម្ងឺផ្សេងៗបានងាយ
ជាពិសេសជម្ងឺផ្តាសាយ ជម្ងឺឆ្លង។
មានច្រើននៅក្នុងៈ
ការ៉ុត ល្ហុង ពោត
ស្វាយ ចេក ទំពាំង ពោតខ្ចី ម៉ាស់ស្តាត ដំឡូង ម្នាស់ ធញ្ញជាតិ ផ្លែទន្លាប់ ល្ពៅ
ក្រូចចិន ក្រូច
ប្រភេទផ្សេងៗ ខ្នុរ ស្នោ។
ដកស្រង់ចេញពីសៀវភៅ អាហារកម្ចាត់ រ៉ាឌីកាល់សេរី AXIDANT មេក្លោងបង្កជម្ងឺ ធ្វើឲ្យសព៌ាង្គកាយឆាប់ទ្រុឌ
ទ្រោម។
Post a Comment