Header Ads

ទំពាំងបាយជូរ



ដោយ៖ សេង ស៊ីដារ៉ូ


ប្រយោជន៍ ពីទំពាំងបាយជូរ

១ ផ្តល់ថាមពលសមល្មម ព្រោះទំពាំងបាយជូរមានស្ករច្រើន​ (មិនគួរបរិភោគប្រចាំនោះទេ)

២ ជាអាហារបំប៉នកម្លាំង និងរាងកាយ ដូចជា បេះដូង ខួរក្បាល។

៣ បំបាត់ការស្រេកទឹក និងក្តៅក្នុង។

៤ ជួយបំប៉នធ្មេញ និងឆ្អឹង ឲ្យរឹង ព្រោះមានកាល់ស្យូមច្រើន។

៥ ជួយបង្កើនប្រព័ន្ធការពារជម្ងឺ ព្រោះមានវីតាមីន C ខ្ពស់។

សារធាតុដែលទទួលបានពីទំពាំងបាយជូរ

វីតាមីន C វីតាមីន B វីតាមីន P កាល់ស្យូម បៃអូហ្គាវ៉ូណយ៕

ដកស្រង់ចេញពីសៀវភៅ អាហារកម្ចាត់ រ៉ាឌីកាល់សេរី AXIDANT មេក្លោងបង្កជម្ងឺ ធ្វើឲ្យសព៌ាង្គកាយឆាប់ទ្រុឌទ្រោម នៅមានបន្ត។

No comments

Powered by Blogger.