ទំពាំងបាយជូរ
ដោយ៖ សេង ស៊ីដារ៉ូ
![]() |
ប្រយោជន៍
ពីទំពាំងបាយជូរ
១ ផ្តល់ថាមពលសមល្មម
ព្រោះទំពាំងបាយជូរមានស្ករច្រើន (មិនគួរបរិភោគប្រចាំនោះទេ)។
២ ជាអាហារបំប៉នកម្លាំង
និងរាងកាយ ដូចជា បេះដូង ខួរក្បាល។
៣ បំបាត់ការស្រេកទឹក
និងក្តៅក្នុង។
៤ ជួយបំប៉នធ្មេញ
និងឆ្អឹង ឲ្យរឹង ព្រោះមានកាល់ស្យូមច្រើន។
៥ ជួយបង្កើនប្រព័ន្ធការពារជម្ងឺ
ព្រោះមានវីតាមីន C ខ្ពស់។
សារធាតុដែលទទួលបានពីទំពាំងបាយជូរ
វីតាមីន C វីតាមីន B វីតាមីន P
កាល់ស្យូម បៃអូហ្គាវ៉ូណយ៕
ដកស្រង់ចេញពីសៀវភៅ អាហារកម្ចាត់ រ៉ាឌីកាល់សេរី AXIDANT មេក្លោងបង្កជម្ងឺ ធ្វើឲ្យសព៌ាង្គកាយឆាប់ទ្រុឌទ្រោម នៅមានបន្ត។
ដកស្រង់ចេញពីសៀវភៅ អាហារកម្ចាត់ រ៉ាឌីកាល់សេរី AXIDANT មេក្លោងបង្កជម្ងឺ ធ្វើឲ្យសព៌ាង្គកាយឆាប់ទ្រុឌទ្រោម នៅមានបន្ត។

Post a Comment