Header Ads

បន្លែ ផ្លែឈើពណ៌ទឹកប៉ិច



ភ្នំពេញៈ

ដោយ៖ សេង ស៊ីដារ៉ូ


បន្លែ ផ្លែឈើ គឺជាអាហារដ៏វិសេសវិសាល ដែលយើងបរិភោគទៅ ធ្វើឲ្យយើងមានការឆ្លាតវៃ នៅពេលដែល​អ្នក

មិនយកចិត្តទុកដាក់អំពីបញ្ហាអាហារនេះ គេគឺជាមនុស្សដែលមិនស្គាល់ពាក្យថា ចេះបរិភោគ នោះទេ។

ប្រយោជន៍ ពីបន្លែ ផ្លែឈើពណ៌ទឹកប៉ិច

១ បង្កើនប្រព័ន្ធប្រសាទ​ ឲ្យធ្វើការមានប្រសិទ្ធភាព និងធ្វើឲ្យមានការចងចាំបានល្អ។

២ ធ្វើឲ្យដំណើរការប្រព័ន្ធបង្ហូរនោម ធ្វើការបានល្អជាប្រក្រតី។

៣ ការពារជម្ងឺកកស្ទះសរសៃឈាម ក្នុងខួរក្បាល។

មានច្រើននៅក្នុង​ បន្លែ ផ្លែឈើ

ទំពាំងបាយជូរ ត្រប់ញង ប្ល៊ូបឺរី ផ្លែព្រុន​ ផ្លែទន្លាប់។

ដកស្រង់ចេញពីសៀវភៅ អាហារកម្ចាត់ រ៉ាឌីកាល់សេរី AXIDANT មេក្លោងបង្កជម្ងឺ ធ្វើឲ្យសព៌ាង្គកាយឆាប់​ទ្រុឌ​ទ្រោម។


No comments

Powered by Blogger.