បន្លែ ផ្លែឈើពណ៌ទឹកប៉ិច
ភ្នំពេញៈ
ដោយ៖ សេង ស៊ីដារ៉ូ
មិនយកចិត្តទុកដាក់អំពីបញ្ហាអាហារនេះ គេគឺជាមនុស្សដែលមិនស្គាល់ពាក្យថា “ចេះបរិភោគ” នោះទេ។
ប្រយោជន៍ ពីបន្លែ
ផ្លែឈើពណ៌ទឹកប៉ិច
១
បង្កើនប្រព័ន្ធប្រសាទ ឲ្យធ្វើការមានប្រសិទ្ធភាព និងធ្វើឲ្យមានការចងចាំបានល្អ។
២
ធ្វើឲ្យដំណើរការប្រព័ន្ធបង្ហូរនោម ធ្វើការបានល្អជាប្រក្រតី។
៣
ការពារជម្ងឺកកស្ទះសរសៃឈាម ក្នុងខួរក្បាល។
មានច្រើននៅក្នុង បន្លែ
ផ្លែឈើ
ទំពាំងបាយជូរ ត្រប់ញង
ប្ល៊ូបឺរី ផ្លែព្រុន ផ្លែទន្លាប់។
ដកស្រង់ចេញពីសៀវភៅ
អាហារកម្ចាត់ រ៉ាឌីកាល់សេរី AXIDANT មេក្លោងបង្កជម្ងឺ
ធ្វើឲ្យសព៌ាង្គកាយឆាប់ទ្រុឌទ្រោម។
Post a Comment