ខាត់ណា (kаlе)
ដោយ៖ ស៊ីដាណារៀប
ក ប្រយោជន៍
១ ល្អដល់ប្រព័ន្ធរំលាយអាហារ និងការបញ្ចេញចោល ព្រោះវាមានកាកសរសៃអាហារខ្ពស់។
២ ធ្វើឲ្យស្បែក និងភ្នែកស្រស់ស្អាតម៉ាំមួន ព្រោះមានវីតាមីន Aខ្ពស់។
៣ ធ្វើឲ្យឆ្អឹង និងធ្មេញរឹងប៉ឹង ស្រស់ស្អាត ព្រោះវាមានកាល់ស្យូមច្រើន។
៤ ជួយបង្កើនប្រព័ន្ធការពារជម្ងឺ ឲ្យមានភាពរឹងប៉ឹង ធ្វើឲ្យមិនងាយឈឺ ព្រោះមានវីតាមីន C ខ្ពស់។
ខ សារធាតុដែលទទួលទានបាន
វីតាមីន A វីតាមីន C កាកសរសៃអាហារ កាល់ស្យូម៕
ដកស្រង់ចេញពីសៀវភៅ អាហារកម្ចាត់ រ៉ាឌីកាល់សេរី AXIDANT មេក្លោងបង្កជម្ងឺ ធ្វើឲ្យសព៌ាង្គកាយឆាប់ទ្រុឌទ្រោម នៅមានបន្ត។
១ ល្អដល់ប្រព័ន្ធរំលាយអាហារ និងការបញ្ចេញចោល ព្រោះវាមានកាកសរសៃអាហារខ្ពស់។
២ ធ្វើឲ្យស្បែក និងភ្នែកស្រស់ស្អាតម៉ាំមួន ព្រោះមានវីតាមីន Aខ្ពស់។
៣ ធ្វើឲ្យឆ្អឹង និងធ្មេញរឹងប៉ឹង ស្រស់ស្អាត ព្រោះវាមានកាល់ស្យូមច្រើន។
៤ ជួយបង្កើនប្រព័ន្ធការពារជម្ងឺ ឲ្យមានភាពរឹងប៉ឹង ធ្វើឲ្យមិនងាយឈឺ ព្រោះមានវីតាមីន C ខ្ពស់។
ខ សារធាតុដែលទទួលទានបាន
វីតាមីន A វីតាមីន C កាកសរសៃអាហារ កាល់ស្យូម៕
Post a Comment